Fenerbahçe'nin transfer hedeflerinden biri olarak dikkat çeken Filip Kostic, Avrupa futbolunun tanınmış isimlerinden biridir. Peki, Filip Kostic kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte detaylar.

Filip Kostic Nereli ve Kaç Yaşında?

Filip Kostic, 1 Kasım 1992 tarihinde Sırbistan'ın Kragujevac şehrinde doğmuştur. Şu an 31 yaşında olan Kostic, genç yaşından itibaren futbol yetenekleriyle dikkat çekmeyi başarmıştır. Kariyerine başladığı günden bu yana, hızla Avrupa'nın önemli liglerinde kendine yer bulmuştur.

Filip Kostic54544

Filip Kostic Hangi Takımda Oynuyor?

Filip Kostic, şu anda Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt forması giymektedir. 2018 yılında Hamburg'dan transfer olduğu Frankfurt'ta sergilediği performansla adından sıkça söz ettirmiştir. Kostic, sol kanatta görev almakta olup, hızı ve etkili ortalarıyla bilinen bir oyuncudur.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu? Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu?

Filip Kostic484884

Filip Kostic'in Futbol Kariyeri

Filip Kostic'in profesyonel futbol kariyeri 2010 yılında Radnički Kragujevac'ta başladı. Burada gösterdiği performansla dikkat çeken Kostic, 2012 yılında Hollanda'nın Groningen takımına transfer oldu. Groningen'de geçirdiği iki başarılı sezonun ardından, 2014 yılında Almanya Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart'a transfer oldu.

Stuttgart'ta oynadığı dönemde Bundesliga'nın dikkat çeken oyuncularından biri haline gelen Kostic, 2016 yılında Hamburg'a transfer oldu. Hamburg'da da etkili performansını sürdüren Kostic, 2018 yılında Eintracht Frankfurt'a kiralık olarak transfer oldu ve daha sonra bu transfer kalıcı hale geldi.

Filip Kostic61161

Filip Kostic'in Eintracht Frankfurt'taki Başarıları

Eintracht Frankfurt'ta gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Filip Kostic, takımının UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale kadar yükselmesinde büyük pay sahibi oldu. Frankfurt'ta oynadığı dönemde birçok asist ve golle takımına katkı sağlayan Kostic, Bundesliga'nın en iyi kanat oyuncularından biri olarak değerlendirilmektedir.

Filip Kostic0707

Filip Kostic'in Milli Takım Kariyeri

Filip Kostic, Sırbistan Milli Takımı'nda da forma giymektedir. Genç yaşlardan itibaren milli takımlarda görev alan Kostic, A Milli Takım formasıyla da birçok uluslararası turnuvada boy göstermiştir. Sırbistan'ın hücum gücüne önemli katkılar sağlayan Kostic, milli takımın değişmez isimlerinden biridir.

Fenerbahçe'nin Filip Kostic Transferinde Son Durum

Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek amacıyla Filip Kostic'i transfer listesine eklemiş durumda. Kostic'in Bundesliga'daki başarılı performansı ve tecrübesi, Fenerbahçe için önemli bir transfer hedefi haline gelmesini sağladı. Sarı-lacivertli ekip, Kostic'i kadrosuna katarak kanat hattında önemli bir güç elde etmeyi planlıyor. Transfer görüşmeleri ve gelişmeler merakla takip ediliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız