Ankara’da meydana gelen trajik olayın ardından, eski Bakan ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in silahla öldürdüğü anneannesi Leyla Çetiner, son yolculuğuna uğurlandı. Çetiner için Karşıyaka Mezarlığı’ndaki Ahmet Efendi Camisi’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Çetiner’in cenazesi, gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Cenazeye Katılanlar

Cenaze törenine Şener ailesinin yakınları ile birlikte siyasi dünyadan pek çok isim katıldı. İyi Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, eski bakanlar İsmet Yılmaz, Taner Yıldız ve Lütfi Elvan, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, ve Çetiner’in akrabaları cenazeye iştirak etti.

Amasya Valiliğine atanan Önder Bakan kimdir? Vali Önder Bakan aslen nereli, kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu? Amasya Valiliğine atanan Önder Bakan kimdir? Vali Önder Bakan aslen nereli, kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu?

Olayın Arka Planı ve Yasal Süreç

Çankaya’da yaşanan olayda, Abdüllatif Şener’in psikolojik sorunlar yaşayan oğlu Bedirhan Şener, tartıştığı anneannesi Leyla Çetiner’i, babasına ait tabanca ile hayatını kaybetmişti. Saldırgan torun, çıkarıldığı mahkemece akıl hastanesine sevk edildi. Bedirhan Şener’in, hastanede 3 hafta boyunca gözetim altında tutulacağı öğrenildi.

Editör: Havva Andırır