Emekli özel harekat polisi Kadem Yılmaz, 61 yaşında vefat etmiştir. Başiskele'de yaşamını sürdüren Yılmaz, güvenlik alanında uzun yıllar hizmet vermiştir. Muş, Siirt ve Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürlüklerinde görev yaptıktan sonra 2004 yılında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçiş yapmış ve burada emekli olmuştur. Emeklilik sonrasında da Kocaeli'de yaşamaya devam eden Yılmaz, topluma hizmet eden bir isim olarak tanınmıştır.

Şırnak Valiliğine atanan Birol Ekici kimdir? Birol Ekici aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı? Şırnak Valiliğine atanan Birol Ekici kimdir? Birol Ekici aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı?

Kadem Yılmaz'ın Ölüm Nedeni Nedir?

Kadem Yılmaz'ın ani ölümü, geniş bir üzüntü yarattı. Ölümüne ilişkin olarak yetkililerden veya aile üyelerinden herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Ölüm nedeni hakkında mevcut bilgilere göre, detaylı bir bilgiye ulaşılamamıştır. 6 Ağustos Salı günü ikindi namazını müteakip Başiskele'deki Körfez Camii'nde cenaze namazı kılınmış ve Yılmaz, Körfez Mezarlığı'na defnedilmiştir.

Editör: Havva Andırır