Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama suçlamalarıyla tutuklu olarak yargılanıyor. Hukuk sürecinde avukatları Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yazdığını açıkladı.

Dilan Polat Cikiyor Mu Dilan Ve Engin Polat 17248675 9485 M

Dilan Polat Cumhurbaşkanına Mektubu Neden Göndermedi?

Avukat Kaya, mektubun gönderilmemesi gerektiğine karar verdiklerini belirtti. Bunun nedeni olarak, hukukun daha etkin işlemesi gerektiğini ve medya üzerinden yeterli şekilde seslerini duyurduklarını ifade etti.

Kara Ağaç Destanı 10 bölüm izle, Kara Ağaç Destanı TRT1 izleme linki, son bölümde neler oldu? Kara Ağaç Destanı 10 bölüm izle, Kara Ağaç Destanı TRT1 izleme linki, son bölümde neler oldu?

Dilan Polat'ın Hukuki Durumu

Polat çifti, vergi usul kanununa muhalefet suçlamasıyla tutuklandı ancak daha sonra bu suçlamadan tahliye edildi. Ancak diğer suçlamalar nedeniyle tutuklulukları devam ediyor.

Dilan Polat'ın Soruşturma ve Tutuklama Süreci

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma, Polat çiftinin kara para aklama, örgüt kurma ve vergi kanunlarına muhalefet suçlamalarıyla ilgili olduğunu belirtiyor. Çift, 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.