Spor

Chelsea - Newcastle maçı ne zaman saat kaçta? (27 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Chelsea, İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında Newcastle United ile karşı karşıya gelecek.

Abone Ol

Chelsea, İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında Newcastle United ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, 27 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleşecek. Maç, Chelsea’nin ev sahipliğinde, Stamford Bridge Stadı’nda düzenlenecek.

Maç Saat Kaçta Başlayacak?

Chelsea ile Newcastle United arasındaki karşılaşma saat 17:00'de başlayacak. Bu zaman dilimi, futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği bir saat dilimi olup, takımların performansını izlemek için heyecan dolu anlar sunacaktır.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Mücadele, İngiliz hakem Simon Hooper tarafından yönetilecek. Maç, beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayımlanacak. Futbol tutkunları, bu kanaldan karşılaşmayı izleyerek takımlarına destek olma imkânı bulacaklar.

Şifresiz Yayın Var Mı?

Karşılaşmanın şifresiz bir yayını bulunmamaktadır. İzleyicilerin, bu maçı izlemek için beIN Sports 3 kanalına abone olmaları gerekecek. Böylece, Premier Lig’in keyfini çıkarabilir ve Chelsea ile Newcastle United arasındaki bu zorlu mücadeleyi kaçırmamış olurlar.