THY kabin memuru 2024 şartları, kaç kişi alınacak, boy ve kilo kaç isteniyor? THY kabin memuru 2024 şartları, kaç kişi alınacak, boy ve kilo kaç isteniyor?

Avrupa Birliği'nin desteklediği proje kapsamında, çalışan annelere ve bakıcılara yönelik 325 euro destek başvuruları yakında başlıyor. Bu destek, çocuk sahibi annelerin iş gücünden uzaklaşma riskini azaltmayı hedefliyor. SGK tarafından yürütülen bu destek projesi ilk etapta İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde geçerli olacak.

Başvuru Detayları ve Şartlar

Başvuru tarihi henüz duyurulmasa da, SGK tarafından ilerleyen günlerde paylaşılacak. Ancak, 0-36 ay arası çocuğu olan annelerin istihdamdan uzaklaşmamasını sağlamak için 12 ay boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde proje uygulanacak.

Projeden, 3 bin 500'ü anne ve 3 bin 500'ü bakıcı olmak üzere toplam 7 bin kadın faydalanacak. Projeye katılmak için eğitimli ve sigortalı bir çocuk bakıcısı olmak da gerekecek. Başvuru şartları ve süreci SGK tarafından duyurulacak.

Bu destekle, çalışan annelerin iş ve aile yaşamlarını dengelemelerine yardımcı olmayı amaçlayan bir adım atılmış olacak. Başvuru detayları ve şartlar için SGK'nın resmi web sitesi ve duyurularını takip etmek önemli olacak.