Survivor All Star 2024, bu hafta eleme heyecanıyla dolu bir bölümle izleyicileri ekranlara kilitledi. Hafta boyunca belirlenen 4 eleme adayı, müthiş bir mücadele sergileyerek adadan gitmek istemeyen isimler arasından birinin belirlenmesi için kıyasıya mücadele etti. İşte, bu hafta adaya veda eden isimler ve yaşananlar...

ALEYNA VE MERVE'DEN İYİ HABER!

Kırmızı takımdan Aleyna ve Merve ile Mavi takımdan Berna ve Damla Can, eleme potasına giren isimlerdi. Aleyna ile Damla Can arasında gerçekleşen düelloda galip gelen isim Damla Can oldu. Merve ise Berna ile karşı karşıya geldi ve bu düelloda galip gelerek adada kalmayı garantiledi.

'Yargı Veda' gecesinin biletleri ne kadar, satışa çıktı mı? 'Yargı Veda' gecesinin biletleri ne kadar, satışa çıktı mı?

BERNA VE YAMAN VEDA ETTİ!

Aleyna ve Merve'nin adada kalmayı başarmasıyla finale kalan Berna ve Yaman arasında gerçekleşen eleme düellosunda ise kazanan Aleyna oldu. Bu sonuçla birlikte Berna ve Yaman, Survivor All Star 2024 yarışmasına veda etti. Berna ve Yaman, veda konuşmalarında duygusal anlar yaşayarak yarışmaya veda ettiler.

BERNA'NIN VEDA KONUŞMASI

Berna, veda konuşmasında duygusal anlar yaşayarak şunları söyledi: "Burada olmaktan çok büyük keyif aldım. Buraya gelme sebebim 2018'de bacağımı çok kötü bir şekilde kırdım ve buradan ayrıldım. Travmatik bir 6 sene yaşadım. 3 sene yürüyemedim ve ben bir daha buraya gelebilecek miyim diye çok karamsar zamanlar geçirdim. Her şey mümkünmüş. Sakatsanız, bir şeyiniz varsa gerçekten umudunuzu kaybetmeyin. Her şekilde kalkıp en güzelini yine yaşayabiliyorsunuz. Ben bununu gerçek varlığıyım. Benim hedefim birleşmeydi. Gördüm, devam ettim bugün de gittim. Ayrıca Kırmızı takımla başladım, herkes için teşekkür ederim. Evet zor zamanlar geçirdik ama kalbinizi kırdıysam özür dilerim benim hatalarım olabiliyor. Ayrıca Mavi takıma geçtiğim güne şükür ediyorum çünkü çok iyiler, çok tatlılar. Gerçekten çok mutlu oldum orda yarışırken. Seda'yla Damla'yı ekstra tebrik etmek istiyorum. Zamanla karakterlerimiz tanıştı ve çok sevdim ikisini. Hepinizi tebrik ederim. Kazasız belasız benden bu kadar. Mutluyum, gerçekten kendimden gurur duyuyorum, herkese başarılar."

Survivor All Star 2024'de yaşanan bu gelişmeler, izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Gelecek hafta neler olacağı ise merakla bekleniyor.