THY EuroLeague'de heyecan bu akşam Barcelona ve Olympiakos maçında yaşanacak. İki dev ekip, son 16 turunda üst sıralara yükselmek için kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe’de Ali Koç aday olacak mı, başkanlık seçimleri ne zaman? Fenerbahçe’de Ali Koç aday olacak mı, başkanlık seçimleri ne zaman?

Barcelona-Olympiakos Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Barcelona - Olympiakos maçı, 24 Nisan Çarşamba günü saat 20:00'de başlayacak.

Barcelona-Olympiakos Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Taraftarlar Barcelona - Olympiakos maçını S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak izleyebilecekler.

Barcelona-Olympiakos Maçının Önemi

Her iki takım da son 16 turunda üst sıralara yükselmek için bu maçı kazanmak istiyor. Barcelona, son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak formda olduğunu gösterdi.
Olympiakos ise son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. İki takım arasındaki son 5 maçta Barcelona 4 galibiyet, Olympiakos ise 1 galibiyet aldı.

Barcelona-Olympiakos Takımlarının Muhtemel Kadroları

Barcelona: Cory Higgins, Nikola Mirotic, Kyle Kuric, Sertac Şanlı, Alex Abrines, Brandon Davies, Nicolas Laprovitzola, Dante Exum, Rokas Giedraitis, Oriol Palau, James Nankiville

Olympiakos: Kostas Sloukas, Vasilije Micic, Tyler Dorsey, Sasha Vezenkov, Alec Peters, Giorgos Papagiannis, Kostas Papanikolaou, Isaiah Canaan, Pierre Oriola, Dimitris Agravanis, Thomas Walkup

Mücadele heyecanlı geçmesi bekleniyor. Basketbolseverler, bu önemli maçı S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak takip edebilecekler.