Dizi dünyasının sevilen yapımlarından Bahar, bu hafta izleyicileriyle buluşamayacak. Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'ın 12. yeni bölümü, bir oyuncunun sağlık sorunu nedeniyle yayınlanmayacak. Başrol oyuncusu Demet Evgar, son bölümün yetişmediğini açıkladı ve hayranlarına tekrar bölümün ekrana geleceğini duyurdu.

Kızılcık Şerbeti Apo (Settar Tanrıöğen) diziye geri mi dönecek? Dizi ekibi açıkladı! Kızılcık Şerbeti Apo (Settar Tanrıöğen) diziye geri mi dönecek? Dizi ekibi açıkladı!

OYUNCU SAĞLIK SORUNU NEDENİYLE DİZİ ERTELENDİ

Ünlü oyuncu Demet Evgar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bahar dizisinin izleyicileri tarafından iple çekildiğini ancak bu hafta yeni bölümün yetişmediğini açıkladı. Türkiye'deki dizi sektöründe çalışma koşullarının ağır olduğunu belirten Evgar, uzun sürelerde çalışmanın zorluğuna dikkat çekti. Haftanın altı günü 14-15 saat çalışmanın zorluğunu vurgulayan oyuncu, anlayış ve destek çağrısında bulundu.

DOCTOR CHA UYARLAMASI BAHAR

Bahar, ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlanmış ve Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği bir yapımdır. Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt bulunurken, senaryosunu Ayça Üzüm ve Atasay Koç kaleme almıştır. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı dizi, Türk yapımı medikal, komedi ve dram türünde bir televizyon dizisidir. Hikaye, 2023 yapımı Güney Kore dizisi olan Doctor Cha'dan uyarlanmıştır.