Ataşehir'de alkollü olduğu değerlendirilen bir şahıs, İETT otobüsüne alınmayınca taksi kaçırmaya kalkıştı. Taşkınlık çıkaran alkollü şahıs, taksiciler ve çevredeki vatandaşlar tarafından dövülerek hastanelik edildi.

OLAYIN DETAYLARI

Olay, Ataşehir ilçesi D-100 Karayolu Edirne istikameti Yeni Sahra mevkiinde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir alkollü şahıs, İETT otobüsüne alkollü olduğu için alınmadı. Bunun üzerine sinirlenen şahıs, otobüs durağının yanında bekleyen 34 TCD 07 plakalı ticari taksinin sürücü koltuğuna oturarak taksiyi kaçırmaya çalıştı.

TAKSİCİLER TARAFINDAN DÖVÜLDÜ

Durumu fark eden taksi şoförü, taksici arkadaşlarıyla birlikte alkollü şahsı araçtan zorla indirerek tekme ve yumruklarla dövmeye başladı. Alkollü şahıs, dövülerek bayıldı. Çevredeki esnafın haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, bayılan şahsı hastaneye kaldırırken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Onaylı randevu sistemi ne, hangi saatlerde başvuru yapılır, sağlık sisteminde ne değişti? Onaylı randevu sistemi ne, hangi saatlerde başvuru yapılır, sağlık sisteminde ne değişti?

Alkollü şahsın, taksiyi kaçırmaya çalıştığı sırada yaşanan olay çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilirken, sosyal medyada da hızla yayıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.