İspanyol basını, Ancelotti'nin başlangıç ​​çizgisinde Arda Güler'e şans vereceğini öne sürdü. 26 Nisan Cuma günü Real Sociedad'a karşı deplasman maçına çıkacak.

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, istediği şekilde forma şansı bulamıyor. Milli futbolcuyla ilgili müjdeli haber İspanyol basınından geldi.

ANCELLOTTI KADROYU DEĞİŞTİRECEK

El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup eden ve 6 hafta kala rakipleriyle puan farkını 11'e çıkararak büyük bir fark yaratan Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, ilk 11'de bazı değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

ARDA GÜLER İLK 11'DE BAŞLAYACAK

AS haberine göre bu değişiklikle daha fazla oynama şansı yakalayacak isimlerden biri de Arda Güler olacak. Haberlerde, Ancelotti'nin 26 Nisan Cuma günü Real Sociedad'a karşı deplasmanda oynayacağı maçın ilk 11'inde milli takımla yer alacağı bildirildi.

Al Taawoun-Al Hilal Saudi Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri Al Taawoun-Al Hilal Saudi Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri

Carlo Ancelotti, El Clasico sonrası Arda Güler ile ilgili yaptığı açıklamada, "Artık her şeyi sakin bir şekilde değerlendireceğiz. Arda Güler artık istediği dakikaları alacak."

Real Madrid'de bu sezon 1'i ilk 11'de olmak üzere tüm müsabakalarda 7 karşılaşmada forma giyen ve 122 dakika forma giyen Arda Güler, 1 kez gol sevinci yaşadı.