Spor

Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta? (27 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında, Alanyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta? (27 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Abone Ol

Alanyaspor - Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında, Alanyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Alanyaspor'un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bu mücadele, 27 Ekim 2024 Pazar günü saat 16.00’da GAİN Park Stadyumu’nda oynanacak. Futbolseverler, maçı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak takip edebilecekler.

Alanyaspor - Antalyaspor Karşılaşmasının Hakemleri Kimler?

Bu önemli karşılaşmada, Yasin Kol düdük çalacak. Yardımcı hakemlik görevini ise Mehmet Kısal ve Hüseyin Aylak üstlenecek. Karşılaşmanın hakem ekibinin bu önemli maçta vereceği kararlar, her iki takımın da puan mücadelesini etkileyecek.

Alanyaspor ve Antalyaspor’un Son Durumu Nasıl?

Alanyaspor: Son haftalarda performansını toparlamaya çalışan Alanyaspor, son 5 maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligde şu an 9 puanla 14. sırada yer alan takım, bu hafta sahadan galip ayrılarak üst sıralara yükselmek istiyor.

Antalyaspor: Alanyaspor karşısında deplasmanda mücadele edecek olan Antalyaspor ise son 5 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Şu an 8 puanla 15. sırada bulunan takım, bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak moral bulmayı hedefliyor.

Alanyaspor - Antalyaspor Karşılaşması Nerede Oynanacak?

Tarih: 27 Ekim 2024, Pazar
Saat: 16.00
Stat: GAİN Park
Yayın Kanalı: beIN Sports 1