Mehmet İlhami Günbegi, 1973 yılında doğmuştur. Ekonomist olarak tanınan Günbegi, yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Aslen Şanlıurfalı olan Günbegi, Şanlıurfa ilinin tanınmış isimlerinden biridir.

Mehmet İlhami Günbegi’nin Siyasi Kariyeri

Mehmet İlhami Günbegi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Şanlıurfa İl Başkanlığı'na atanmıştır. Bu görevi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini sunan Günbegi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve AKP Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensibi ile AKP Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandım. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan’a, şahsıma emanet ettikleri bu onurlu ve kutlu görev için şükranlarımı sunuyorum,” ifadelerine yer vermiştir.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş kimdir, nereli kaç yaşında? Dursun Ataş İyi Parti'den neden istifa etti? İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş kimdir, nereli kaç yaşında? Dursun Ataş İyi Parti'den neden istifa etti?

Mehmet İlhami Günbegi’nin atanması, partisinin Şanlıurfa’daki çalışmalarını yönlendirecek ve il teşkilatının yönetiminde önemli bir rol oynayacaktır.

Editör: Zeliha YAKUT