Manisa Valiliğine atanan Vahdettin Özkan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Vahdettin Özkan nerelerde görev yaptı? Manisa Valiliğine atanan Vahdettin Özkan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Vahdettin Özkan nerelerde görev yaptı?

Burak Gül, 1976 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamlayan Gül, 1999 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Hukuk eğitimini tamamladıktan sonra Kahramanmaraş Barosu'na bağlı olarak avukatlık stajını başarıyla bitirmiştir.

Burak Gül'ün Mesleki Kariyeri Nasıl Başladı?

2001 yılında Kahramanmaraş Barosu'na 444 Baro Sicil Numarası ile kayıt yaptıran Burak Gül, 2002 yılından bu yana serbest avukat olarak faaliyet göstermektedir. Hukuk alanında çeşitli dallarda uzmanlaşan Gül, müvekkillerine kapsamlı hukuki destek sunmaktadır. Kahramanmaraş Barosu çatısı altında profesyonel hukuk hizmetlerini kesintisiz bir şekilde devam ettirmektedir.

Burak Gül'ün Siyasi Kariyeri

Burak Gül, AKP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na atanmıştır. Bu görev, daha önce Kahramanmaraş Baro Başkanlığı yapmış olan Cüneyt Doğan'ın yerine getirilmiştir. AKP Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Gül'ün atanmasıyla ilgili olarak, "Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na Sn. Burak Gül atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı vekâleten görev alan Sn. Cüneyt Doğan’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz," ifadelerine yer verilmiştir.

Editör: Zeliha YAKUT