Genel

29 EKİM KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ Mİ? Cumhuriyet Bayramı okullarda kutlanacak mı? 29 Ekim etkinlikleri Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa'da kutlamalar iptal edildi mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yaklaşırken, Ankara TUSAŞ'ta meydana gelen terör saldırısı sonrası bayram etkinlikleriyle ilgili belirsizlikler gündeme geldi.

Abone Ol

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yaklaşırken, Ankara TUSAŞ'ta meydana gelen terör saldırısı sonrası bayram etkinlikleriyle ilgili belirsizlikler gündeme geldi. 25 Ekim 2024 tarihi itibarıyla, vatandaşlar 29 Ekim kutlamalarının iptal edilip edilmediğini merak ediyor. Peki, 29 Ekim etkinlikleri iptal mi oldu?

Hangi İllerde Kutlamalar İptal Edildi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, saldırının ardından yaptığı açıklamada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal edildiğini duyurdu. Bununla birlikte, İstanbul, İzmir ve Bursa gibi diğer büyük şehirlerde de benzer iptallerin olup olmayacağına dair bilgiler arayış içerisinde. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve diğer yerel yönetimler, henüz kesin bir açıklama yapmamış durumda. Vatandaşlar, sosyal medya ve resmi duyurular aracılığıyla gelişmeleri takip ediyor.

Okullarda 29 Ekim Kutlanacak Mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanıp kutlanmayacağına dair önemli bir diğer konu ise okullarda düzenlenecek etkinliklerdir. Terör saldırısı sonrası okullarda yapılacak törenlere dair henüz bir resmi açıklama yapılmadı. Bu belirsizlik, öğrenci ve veliler arasında endişeye neden oluyor. Eğitim kurumlarının durumu netleştirmesi bekleniyor.