Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ile yaşadığı ilişkiye dair sessizliğini bozdu. İlişkilerinin geçmişte kaldığını ve konunun kapatılmasını rica ettiğini belirtti.

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ile İlişkisini ve Sessizliğini Bozdu

Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ile yaşadığı ilişkiye dair çıkan haberleri yalanladı ve sessizliğini bozdu. İkilinin ilişkisi geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş olsa da, bu konunun gündeme gelmesiyle tekrar gündeme geldi.

Erdoğan, konuya dair yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki garip bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle..." ifadelerini kullandı.

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan İlişkisi Nasıl Ortaya Çıkmıştı?

İkilinin ilişkisinin ortaya çıkmasıyla birlikte Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, çiftin fotoğraflarını peş peşe paylaşmıştı. Taşkın ve Vurgun'a dava açacağı iddia edilen Yılmaz Erdoğan, bu iddiaları yalanladı ve ilişkinin geçmişte kaldığını vurguladı.

Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti! Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti!

Cansu Taşkın da daha önce bir televizyon programında Yılmaz Erdoğan ile ilişkisini doğrulamış ve ilişkilerinin medyada abartıldığını belirtmişti. Taşkın, "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" şeklinde konuşmuştu.

Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ise Instagram hesabından ablası ve Yılmaz Erdoğan'ın fotoğraf ve videosunu paylaşarak ilişkilerini doğrulamıştı.