Üzücü bir olayla sarsılan eski manken Yeşim Erçetin, iki yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Fevzi Kardeseci'nin cansız bedeniyle banyoda karşılaştı. Amerika'da yaşayan ve Fevzi Kardeseci ile evlenen Erçetin, geçtiğimiz günlerde eşinden şiddet gördüğünü açıklamıştı.

Yesim1Jpeg Js L M Pkqu06 D A H J T S Hgg

Yeşim Erçetin Fevzi Kardeseci'den Şiddet mi Görüyordu?

Erçetin, yaptığı açıklamada, eşinin kendisine şiddet uyguladığını belirterek, "Kafama vurdu, yüzümü cama çarptım. Sebep kumar. Arkadaşımın evine sığındım, boşanma davası açıyorum. Artık paylaşılabilecek bir olay. Zaten şiddettin her türlüsü olmamalı. Yaşadığım çok trajik bir hikâye. Evlendiğimden beri sorunlar yaşadık, üstesinden geldik. Çok severek evlendim. Talihsiz olaylar geldi arka arkaya" ifadelerini kullanmıştı.

ÖGG 2024 sınav sonuçları açıklandı! Sorgulama ekranı EGM nereden yapılır? ÖGG 2024 sınav sonuçları açıklandı! Sorgulama ekranı EGM nereden yapılır?

Yeşim Erçetin: Canım kocam gidişin çok ani oldu. Işıklarda uyu

Dün akşam ise sosyal medya hesabından eşinin vefat ettiğini duyuran eski manken, "Yeminimizi tuttuk iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik. Canım kocam gidişin çok ani oldu. Işıklarda uyu… Taziye için arayanlara teşekkür ederim. Acım çok büyük..." şeklinde bir mesaj paylaştı.

Fevzi Kardeseci'nin, banyoda başını mermer zemine çarparak yaşamını yitirdiği ve cansız bedeninin Yeşim Erçetin tarafından bulunduğu öğrenildi.