Magazin

Yeşim Dalgıçer ve Hakkı Ağaoğlu’nun 2 Yıllık Aşkı Evlilikle Taçlandı! Nikahlarına Katılan Ünlü İsimler ve Nikah Şahitleri Kimler Oldu?

Oyuncu Yeşim Dalgıçer, 2 yıldır birlikte olduğu iş insanı Hakkı Ağaoğlu ile hayatını birleştirdi. Temmuz ayında nişanlanan çiftin düğün töreni, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gerçekleştirildi.

Abone Ol

Oyuncu Yeşim Dalgıçer, 2 yıldır birlikte olduğu iş insanı Hakkı Ağaoğlu ile hayatını birleştirdi. Temmuz ayında nişanlanan çiftin düğün töreni, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gerçekleştirildi. Dalgıçer ve Ağaoğlu'nun evliliği, sosyal medyada geniş yankı buldu ve takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Nikah Şahitleri Kimler Oldu?

Çiftin nikahında, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu şahitlik yaptı. Bu önemli isimlerin nikah töreninde yer alması, çiftin düğününü daha da özel kıldı.

Nikah Töreni Nerede Gerçekleşti?

Düğün, İstanbul'daki The Peninsula Hotel'de düzenlendi. Törene, birçok iş insanı ve aile dostları katılarak mutlu çifti yalnız bırakmadı. Nikah merasimi, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tarafından kıyıldı. Dalgıçer ve Ağaoğlu, bu özel günde sevdikleriyle bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşadı.