Gençlik yıllarındaki görüntüsünden oldukça farklı bir imaja bürünen Yasemin Özilhan, 1.6 milyon takipçisiyle sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Ancak değişen imajıyla gelen eleştirilere rağmen, fit görüntüsüyle ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Lüks Villada Spor Tutkusu

İstanbul Boğazı manzaralı bir villada yaşayan Özilhan çifti, spor tutkularını evlerine taşıdı. Villalarının alt katını profesyonel bir spor salonuna dönüştüren çift, yürüyüş bandından ağırlık setlerine, kum torbalarından özel koçlara kadar birçok spor aletine sahip.

Özel Spor Alanları

Özilhan çifti, villalarının alt katına buhar odası ve sauna da ekledi. Spor alanlarının yalıtımı ve havalandırması için de büyük bir yatırım yaptılar. Fit kalmak için haftanın belirli günlerinde özel koçlarını evlerine çağıran çiftin, bu konuda 500 bin lirayı gözden çıkardığı konuşuluyor.

Yasemin Özilhan'ın Lüks Villası

Yasemin Özilhan'ın yaşam alanı olan villa, sadece bir ev değil, aynı zamanda bir lüks cenneti. İşte bu ünlü çiftin lüks yaşamının bir yansıması olan süper lüks villaları…

Yasemin Özilhan Süper Lüks Evi 4

Kızılcık Şerbeti 61 bölüm izle, Kızılcık Şerbeti Show Tv izleme linki, son bölümde neler oldu? Kızılcık Şerbeti 61 bölüm izle, Kızılcık Şerbeti Show Tv izleme linki, son bölümde neler oldu?

Yasemin Özilhan Süper Lüks Evi 5

Yasemin Özilhan Süper Lüks Evi 6

Yasemin Özilhan Süper Lüks Evi 8

Yasemin Özilhan Süper Lüks Evi 7

Yasemin Özilhan Süper Lüks Evi 10

Yasemin Özilhan Süper Lüks Evi 9