MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne? MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne?

Genç ve yetenekli oyuncu Selin Türkmen, yoğun geçen sezonun ardından dinlenmek için Bodrum’u tercih etti. Şu sıralar “Kızılcık Şerbeti” dizisinde Çimen karakterine hayat veren Türkmen, tatil yaparak yorgunluğunu atmayı planlıyor.

Gözde tatil beldelerinden biri olan Gölköy’de objektiflere yansıyan Türkmen, serin suların ve sıcak güneşin keyfini çıkararak enerjisini tazeledi.

Seli̇n Türkmen47744

Arkadaşlarını Denize Girmeye İkna Etti

Bodrum’da güneşin tadını çıkaran Selin Türkmen, şezlongunda dinlenirken telefonuyla vakit geçiriyordu. Sıcak havadan bunalan oyuncu, arkadaşlarını da denize girmeye ikna etti. Türkmen, arkadaşlarıyla birlikte Bodrum’un serin sularına girerek serinledi. Tatilde keyifli anlar yaşayan Türkmen, neşeli tavırları ve kahkahalarıyla dikkat çekti.

Seli̇n Türkmen144141

SELİN TÜRKMEN Tüm Dikkatleri Üzerine Topladı

24 yaşındaki Selin Türkmen, siyah mayosu ve fit görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Güzel oyuncu, sahil kenarında geçirdiği vakitle hem güzelliği hem de enerjisiyle tatilcilerin ilgi odağı oldu. Türkmen, yoğun geçen bir sezonun ardından Bodrum’da geçirdiği bu tatille moral depoladı.

Selin Türkmen Kimdir?

Selin Türkmen, 2000 yılında İzmir’de doğmuş ve hukuk fakültesinden mezun olmuştur. Televizyon dünyasında ilk olarak “Sen Çal Kapımı” dizisiyle tanınan Türkmen, bu yapımda gösterdiği performansla geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğeni toplamıştır.

Genç oyuncu, “Son Gün”, “Hekimoğlu”, ve “3391 Kilometre” gibi yapımlarda da rol almıştır. Şu anda “Kızılcık Şerbeti” dizisinde Çimen karakterine hayat veren Türkmen, oyunculuk kariyerinde hızla yükselerek dikkat çeken performanslar sergilemeye devam etmektedir.

Editör: Murat Serdar Yıldız