Spor

Türkiye-Letonya Ümit Milli Takım yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Türkiye-Letonya ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında Letonya ile karşı karşıya gelecek.

Abone Ol

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında Letonya ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabaka, 11 Ekim Cuma günü İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenecek.

Maçın Başlama Saati Nedir?

Türkiye-Letonya maçı saat 19.30'da başlayacak. Maçta düdük çalacak hakem ise Kazakistan Futbol Federasyonu'ndan Daniyar Sakhi olacak. Ay-yıldızlı ekip, bu karşılaşmada galip gelerek grup sıralamasında yukarıya tırmanmayı hedefliyor.

Müsabaka Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Maç, A Spor kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar, takımlarının mücadelesini evlerinden takip edebilecekleri için büyük bir heyecanla bekliyor.

Türkiye'nin Grup Durumu Nasıldır?

Ümit Milli Takım, geride kalan 8 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 10 puanla 4. sırada bulunuyor. Letonya ise 8 puanla 5. sırada yer alıyor. Bu maç, her iki takım için de büyük bir önem taşıyor; zira Türkiye, son iki maçına çıkmadan önce ikinci sıradaki İrlanda Cumhuriyeti ile arasında 7 puan fark var. Dolayısıyla, Türkiye'nin finallere kalma şansı azalmış durumda.