Trabzonspor, dün akşam sahasında Slovakya'nın Ruzomberok takımını konuk etti. İlk maçı 2-0'lık skorla kaybeden Trabzonspor, rövanşta sahasında 1-0 galip gelerek turu geçmeyi başardı. Bordo-mavili ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turunda mücadele etmeye hak kazandı.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Trabzonspor'un 3. Ön Eleme Turu Rakibi Kim Oldu?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor'un rakibi belli oldu. Temsilcimiz, Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla eşleşti. İlk karşılaşma 8 Ağustos Perşembe günü Trabzon'daki Papara Park'ta oynanacak. Rövanş mücadelesi ise 15 Ağustos Perşembe günü Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleşecek.

Maç Tarihleri ve Yerleri

Trabzonspor'un Rapid Wien ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçlarının tarihleri ve yerleri şu şekilde belirlendi:

  • İlk Maç: 8 Ağustos Perşembe, Papara Park, Trabzon
  • Rövanş Maçı: 15 Ağustos Perşembe, Avusturya, Viyana

Trabzonspor'un bu kritik tura hazırlığı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Eşleşme ile ilgili detaylı bilgiler ve gelişmeler için resmi kaynakların takip edilmesi öneriliyor.

Editör: Mehmet Çetil