Survivor All Star'da Büyük Final Heyecanı

Survivor All Star yarışmasında büyük final için geri sayım başladı. Nefise, Ogeday, Batuhan ve Seda'nın finalist olduğu bu dönemde, eski yarışmacılar da bir araya gelerek finale odaklandılar.

MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli?

Survivormerve1212121

Survivor Merve Aydın ve Yunus Emre'nin Buluşması

Yarı finalde dikkat çeken bir buluşma yaşandı. Merve Aydın ve Yunus Emre, bir araya gelerek bir paylaşım yaptılar. Merve, Yunus Emre ve eşi Beria Özden ile birlikte çektikleri bir fotoğrafı "Kardeşim gelmiş be güzel eşiyle" notuyla sosyal medyada paylaştılar.

Survivor Nagihan Karadere'nin Tepkisi

Merve Aydın'ın bu paylaşımı, yakın arkadaşı olarak bilinen Nagihan Karadere'yi oldukça rahatsız etti. Nagihan, Merve'nin Yunus Emre ile olan paylaşımını görünce fena halde bozuldu. Özellikle Merve'nin Yunus Emre ile olan ilişkisinde yaşadığı sorunlar göz önüne alınınca, Nagihan'ın tepkisi daha da anlaşılır hale geldi.

Editör: Murat Serdar Yıldız