Survivor Nagihan diskalifiye edildi mi? Nagihan Karadere'nin sağlık durumu nasıl? 10 Mart 2024 tarihinde Nagihan Karadere elemeye mi uğradı? İşte detaylar...

Survivor'ın sevilen yarışmacılarından Nagihan Karadere, yarışmanın 45. bölümünde bir kaza geçirmiş ve oyun parkurunda dizinden sakatlanmıştı. Bu olayın ardından Nagihan, oyunlarda yer alamamış ve izleyiciler onun sağlık durumu hakkında endişe duymuştu.

Survivor izleyicileri, Nagihan'ın sağlık durumunu merak ederken, 55. bölüm fragmanında Nagihan Karadere'nin gözyaşlarına şahit oldular. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamanın yanı sıra Nagihan'ın üzgün görüntüleri dikkat çekti.

Ancelotti'nin Nagihan'a moral vermek için yaptığı konuşma ve Nagihan'ın ifadeleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Nagihan, "Şoktayım. Yani şu an acım çarpı 10." diyerek duygularını ifade etti.

Ancelotti'nin daha önce yaptığı açıklamada ise Nagihan'ın durumunun riskli olduğunu ve doktorların gelişmeleri tartıştığını belirttiği görüldü. Nagihan ile ilgili net bir kararın bir iki gün içinde verileceği ve onun durumunun kararını vereceği ifade edildi.

10 Mart 2024 tarihinde Nagihan Karadere'nin durumu netleşecek ve duruma ilişkin detaylar güncellenecek.

Shōgun ikinci sezonu ne zaman? Disney resmen duyurdu! Shōgun ikinci sezonu ne zaman? Disney resmen duyurdu!

Survivor'da yaşanan bu olay sonrasında, Nagihan'ın sakatlık yaşadığı anların videosu ve yarışmadaki diğer gelişmeler de izleyiciler arasında büyük merak uyandırdı.