Survivor 2023 şampiyonu ve 2024 yılında Survivor All Star'da ikinci olan Nefise Karatay, Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk oldu ve çeşitli açıklamalarda bulundu.

Survivor Deneyimi ve Aşk İtirafları

Nefise Karatay, Yunanistan'da çekilen Survivor All Star 2024 yarışmasında Fanis'e olan duygularını dile getirdi. Yarışmada Fanis'in başka bir yarışmacıyla aşk dedikoduları çıkmasına rağmen kendi duygularını açıklamaktan çekinmediğini belirten Karatay, programda, "Fanis’in yarışmadaki başka bir kişiyle aşk haberleri çıktı, onu da sordum. Yarışmada olduğu için kamera karşısında bunları söyleyemiyorum ama hayatımda kimse yok, lütfen Yunanistan’da görüşelim dedi. Finale gidemiyorum ama ben aşkımı haykıra haykıra Yunanistan’a gideceğim. Ben bu çocuğa tutuldum, büyülenmiş gibiyim" şeklinde konuştu.

Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor? Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor?

Yarışma Deneyimi ve Yaşanan Hayal Kırıklığı

Karatay, Survivor All Star yarışmasında finale kadar yükseldiği ancak şampiyonluğu son oyunda kaybetmenin getirdiği duygusal zorlukları da paylaştı. "Kazansam herkes bana koşacaktı, tüm gözler bende olacaktı ama kaybedince kimse yüzüme bakmadı. Yere oturdum, baktım kimse bana bakmıyor bile, şampiyon olmuyorsan kimsenin umurunda değilsin. Bunu öğrendim o akşam. Sonra kulise geçtim, kendi kendime ağladım be kendime şunu söyledim Ogeday olmasa Şampiyon bendim" ifadeleriyle duygusal bir an yaşadığını dile getirdi.

Eşcinsellik İddialarına Net Cevap

Programda Nefise Karatay'a yöneltilen eşcinsellik iddialarıyla ilgili sorular da gündeme geldi. Karatay, kesin bir dille cinsel yöneliminin erkeklerle olan ilişki olduğunu vurgulayarak, "Benim cinsel yönelimim kesinlikle bir erkek ile olan ilişki. Klipleri gördükçe ben de çok şaşırdım. Ama kesinlikle şunu söyleyebilirim, eşcinsel değilim" şeklinde açıklama yaptı.

Editör: Havva Andırır