Survivor All Star 2024’te finale kalan isimler:

Batuhan Karacakaya

Nefise Karatay

Ogeday Girişken

Seda Ocak

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Bu dört yarışmacı, canlı yayında gerçekleştirilen düello oyunlarında karşı karşıya gelecekler ve gecenin sonunda biri Survivor şampiyonu olacak.

BÜYÜK FİNAL HEYECANI

Survivor All Star büyük finali, 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak. TV8 ekranlarında canlı yayınlanacak olan final, İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşecek.

ATAKAN'IN AÇIKLAMALARI

Seda ve Atakan arasındaki düello sonrası yapılan açıklamalarda, Seda şu ifadeleri kullandı: "Çok güzel bir hayaldi benim için gerçek oldu. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki atış seçmek büyük bir avantaj. Ben bu şampiyonu bugün yenebildiysem büyük bir dezavantajı atış seçememesi oldu. O yüzden Atakan'ı kutluyorum. Atış seçseydi hiçbir şey kolay olmayacaktı. O efsane bir yarışmacı. Efsane bir şampiyon ve arkadaş."

Atakan ise, "Olaya şöyle bakıyorum. Bir şeyi sadece istemen yetmez onun da seni istemesi gerekiyor. Ben şampiyonluğu istedim, bunun için savaştım. Evet, sonradan geldik atış seçemedim, dezavantajlı bir şekilde buraya geldim. Ama atış seçeceğimi bilseydim de yine istatistiği kovalamazdım. Ben sonuçtan değil savaşmaktan zevk alıyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Hak eden şampiyon olacak. Bugün bekleneni veremedim. Nasip, gerçekten buna böyle inanıyorum. Sevenlerimden özür diliyorum. Bir şampiyon gibi veda edemedim. Herkese çok çok teşekkür ediyorum, benden bu kadar," ifadelerini kullandı.

SURVİVOR ŞAMPİYONU HENÜZ AÇIKLANMADI

Survivor 2024 şampiyonu henüz açıklanmadı. Şampiyon belli olduğunda bu haber güncellenecektir.

Editör: Zeliha YAKUT