Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk olan Burcu Kıratlı, 2022 yılında boşandığı Sinan Akçıl'la evliliği hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu. İşte detaylar:

SİNAN AKÇIL'IN ÇALKANTILI AŞK HAYATI

Sinan Akçıl, sadece şarkıcılık kariyeriyle değil, aynı zamanda tuhaf açıklamaları ve çalkantılı aşk hayatıyla da gündeme gelmektedir. Bugüne kadar birçok farklı aşk hikayesine imza atan Akçıl, en çok da Burcu Kıratlı ile yaşadığı ilişkiyle dikkat çekmiştir.

İKİ KEZ EVLİLİK YAPAN ÇİFT

2018 yılında Amsterdam'da evlenen Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çifti, evliliklerinin sadece 9 ay sürmesinin ardından ayrıldı. Ancak çift, 2021 yılında tekrar bir araya gelerek nikah masasına oturdu. Ne var ki, ikinci şansları da boşanmayla sonuçlandı ve 2022 yılında yeniden ayrıldılar.

KIRATLI'NIN AÇIKLAMALARI

Ceyda Düvenci'nin programına konuk olan Burcu Kıratlı, ilişkilerindeki zorlukları ve neden ayrıldıklarını şu sözlerle anlattı: "İki sanatçının birlikte olması çok tehlikeli. Ben Sinan için çok büyük bir ilham kaynağıydım, bende delilik, aşk, eğlence, kavga, drama queen'lik var. Ama ben oyuncu olarak beslenememeye başladım ve ilişkime çok yansıttım bu durumu. Onu yemeye başladım."

Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti! Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti!

ÜRETME FARKLILIKLARI VE İLİŞKİNİN SONU

Kıratlı, ilişkilerindeki en büyük sorunun üretme farklılıkları olduğunu belirterek şunları ekledi: "O üretebiliyor, ben üretemiyorum! Bu da benim için ilişki bitmesi için en büyük sebep. Sinan'ın popçu olması, bizim magazin önünde olması, o popçu olduğu için ona yaradı. Ama ben oyuncu olduğum için, benim işim bir karaktere inandırmak. Seyirci bunu ayırabilir ama, yine de onun ayarını bulmak lazımdı. Ben o dengeleri kaçırdım."

Burcu Kıratlı'nın bu açıklamaları, uzun süredir merak edilen bir konu olan evliliği hakkında ilk kez detaylı bir şekilde konuştuğu için dikkat çekici oldu.