Show TV'de Salı akşamları Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı "Bahar" dizisiyle ilgili final iddialarına son nokta konuldu.

Bahar Dizisinde Final mi Olacak?

Bazı kaynaklardan gelen ve dizinin Kore dizisi Dr. Cha'ya sadık kalınması halinde final yapacağı yönündeki iddialar Show TV tarafından yalanlandı. Kanal tarafından yapılan açıklamada, "Bahar" dizisinin yeni sezonda da devam edeceği ve final tarihiyle ilgili herhangi bir bilginin olmadığı belirtildi.

Bahar 1 Ge8X

Demet Evgar'ın Doğaçlama Oyunculuğu Dizinin Parlak Yıldızı

Doğaçlama oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı dizi, Salı günleri izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

4 Mayıs İstanbul’da hava nasıl, hava durumu sağanak yağış var mı? 4 Mayıs İstanbul’da hava nasıl, hava durumu sağanak yağış var mı?

Bahar Dizisi 4 Bolum Fragmani Yayinlandi Mi 16910448 5960 M

Bahar Dizisinde Son Bölümde Neler Oldu?

Dizinin son bölümünde Bahar, eşi Timur'un Rengin ile ilişkisi olduğuna dair şüphelerini artırdı. Öte yandan Parla'nın Timur'un kızı olduğu gerçeğini ise Timur'un annesi öğrendi. Geçen bölümlerde izleyiciler Timur ile Dr. Evren'in aynı babanın çocukları olduğunu öğrenmişti.

616X321 Bahar Dizisine Bomba Transfer Kadroya Yeni Basrol Dahil Oldu 1711345136633

Bahar Dizisinde Heyecan Yeni Bölümde Devam Ediyor

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ise Bahar, Timur ve Rengin'in yasak aşkını bizzat gözleriyle görecek.

Bahar Uyanmaya Hazir Misin 1 Dad5

Bahar Dizisi Hakkında

MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Senaryosu Ayça Üzüm tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor.