TRT 1'in merakla beklenen dizisi Selahaddin Eyyubi'nin çekimleri başladı ve diziye dair detaylar merak konusu oldu. Dizinin oyuncularından biri olan Uğur Güneş'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu, nereli olduğu ve evli olup olmadığı gibi konular da merak ediliyor.

Uğur Güneş Kimdir?
Uğur Güneş, Selahaddin Eyyubi dizisinde Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi rolünü canlandıracak. Oyunculuğundaki başarısıyla dikkat çeken Güneş, daha önce TRT 1'de yayınlanan 'Al Sancak' dizisinde de rol almıştı.

Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri… Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri…

Uğur Güneş Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi?
Uğur Güneş, 10 Kasım 1987 yılında Ankara'da doğdu, yani şu an itibariyle 36 yaşındadır. Ankara Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Güneş, eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a taşındı ve dizi ve filmlerde rol almaya başladı. Uğur Güneş bekar ve özel hayatıyla ilgili pek bilgi vermiyor.

Selahaddin Eyyubi dizisi, Türk-Pakistan ortak yapımı olup Kasım ayında izleyiciyle buluşması planlanıyor. Yönetmen koltuğunda ise Sedat İnci bulunuyor. Uğur Güneş'in Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi karakterine hayat vereceği dizinin, tarihi ve kültürel bir dönemi izleyicilere aktarması bekleniyor.