Televizyon dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin takipçileri, yeni bölümü heyecanla beklerken sezon finali ile ilgili merak içindeler. Dizinin devam edip etmeyeceği ve ne zaman final yapacağı konuları izleyiciler arasında sıkça tartışılıyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ: SEZON FİNALİ HAZIR MI?

Son bölümlerde yaşanan gelişmeler, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Selahaddin'in stratejik hamleleri, Sultan Nureddin ile olan iş birliği ve Bernard'ın haçlı ordularıyla yaşadığı çatışmalar diziye olan ilgiyi artırdı.

Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi Final Mi Yapiyor 17277946 1564 Amp

Ancak, dizinin yapımcıları tarafından henüz net bir açıklama yapılmamış olsa da, ileri sürülen iddialara göre Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin 28. bölümüyle 10 Haziran 2024'te sezon finali yapacağı konuşuluyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Selahaddin, esirleri kurtarmak için Sultan Nureddin ile iş birliği yaparak Şam'a sızmış ve şehrin kapılarını açmayı başarmıştır. Ancak, Şirkuh'un ordusunun önünü kesen Mevdud, Sultan Nureddin'i zor durumda bırakır. Bernard ve Haçlı askerlerine karşı direnen Sultan Nureddin, son anda Karategin ve adamlarının yardımıyla kurtulur. Selahaddin ise Viktorya ve Haçlı askerlerine karşı mücadele ederken Süreyya ve Rabia'yı kurtarmayı başarır. Ancak, Şam'ı geri almak için planlar yaparken Selçuklu Meliki Dolat'ın gelişi tüm dengeleri alt üst eder. Sultan Nureddin ve Selahaddin, Dolat'ın öfkesi ve olası savaşın getireceği engellerle mücadele etmek zorundadır. Bu sırada Sultan Nureddin, Mevdud'u devirerek devlet içindeki ikiliği sonlandırmaya çalışırken, Selahaddin ise Bernard'ın elinde kalan Şam'ı geri almaya odaklanır.