Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri… Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri…

Genç yaşta tiyatro ve müzikle tanışan, İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Safa Tabur'un kariyeri ve başarıları merak ediliyor. İşte Safa Tabur'un hayatı ve oyunculuk kariyeri hakkında detaylar:

Safa Tabur Kimdir?

Safa Tabur, 2 Ocak 1992 tarihinde Antalya'da doğmuştur. İlkokul ve lise eğitimini Antalya'da tamamladıktan sonra İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. 13 yaşında tiyatroyla tanışan Tabur, 14 yaşında müzikle de ilgilenmeye başlamıştır.

Kariyeri ve Başarıları

Safa Tabur, kariyerine ilk adımını 'Sevda Kuşun Kanadı' dizisi ile atmıştır. Ardından çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Bu projeler arasında "Deliler Fatih'in Fermanı", "Kardeşim İçin Der'a", "Yemin", "Leylifer", "Esaret" gibi yapımlar bulunmaktadır.

Görev Aldığı Tiyatro Oyunları
Altın Payı: Oyuncu (2024)
Olay Yeri: Öğrenci Halleri: Oyuncu (2016)
Rol Aldığı Film ve Diziler
Esaret (TV Dizisi 2024)
Leylifer (TV Dizisi 2023)
Yemin (TV Dizisi 2020)
Deliler Fatih'in Fermanı (Salamon, Sinema Filmi 2018)
Kardeşim İçin Der'a (Rıdvan, Sinema Filmi 2018)
Zor Yıllar (Sinema Filmi 2017)
Nezih Bir Film (Halim, Sinema Filmi 2017)
Sevda Kuşun Kanadında (Süleyman Özmen / TV Dizisi 2016)
Nasıl Yani (Fiko, Sinema Filmi 2016)

Safa Tabur, genç yaşına rağmen birçok önemli projede yer alarak adından söz ettiren başarılı bir oyuncudur. Tiyatro, sinema ve dizi alanında gösterdiği performanslarla izleyicilerin takdirini kazanmıştır.