İranlı MMA dövüşçüsü Ali Heibati, Rusya'daki Hardcore Fighting Championship (HFC) maçında ringdeki kıza tekme attığı için ömür boyu men cezasına çarptırıldı.

RİNG KIZINA HERKES İÇİNDE POPOSUNA TEKME ATTI

Olay, Heibati'nin Arkadiy Osipyan'la olan mücadelesi öncesinde Moskova'daki hardcore MMA 90 etkinliğinde meydana geldi. Maçın başlamasından hemen önce Heibati, yüzüklü kızın poposuna tekme atarak sürpriz yarattı ve hakem tarafından uyarıldı.

Beşiktaş - Çaykur Rizespor Şifresiz CANLI İZLE Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV YAN EKRAN LİNKİ (3 Mayıs) Beşiktaş - Çaykur Rizespor Şifresiz CANLI İZLE Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV YAN EKRAN LİNKİ (3 Mayıs)

SKANDAL HAREKET! RAKİBİNE DE SALDIRDI

Yenilginin ardından Heibati, rakibine arkadan saldırdı ve güvenlik tarafından hızla uzaklaştırıldı. İki dövüşçü daha sonra mikrofonları alıp birbirleriyle sözlü tartışmaya başladı. Heibati'nin bir yorumcunun kafasına tekme atmaya çalışması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

ÖZÜR DİLEMESİ FAYDA ETMEDİ

Heibati, yaşananlar nedeniyle sosyal medyada Maria'dan özür diledi. Özür yazısında MMA mücadelesi öncesi yaşanan gerginlikler nedeniyle hatalı davrandığını ve kadınlara saygı duyduğunu belirtti. Ancak HFC, Heibati'nin davranışını kabul edilemez buldu ve onu kalıcı olarak yasakladı. Açıklamalarında kimseye dokunmanın, çalışanlara vurmanın kabul edilemez olduğunu, özellikle kadına yönelik şiddetin tamamen yanlış olduğunu söyledi.