Mbappe'nin Hayali Gerçek Olacak mı? Real Madrid İzin Verecek mi?

Real Madrid'e transferi an meselesi olan Kylian Mbappe'nin en büyük hayali, 2024 Paris Olimpiyatları'nda Fransa Milli Takımı'yla boy göstermek. Fakat bu hayali gerçekleşmesi için Real Madrid'den izin alması gerekiyor. Peki, Real Madrid bu ayrılığa izin verecek mi?

7925Bcc900834Ab9Be9687546D385906

Mbappe'nin Hayali:

Kylian Mbappe, daha önce yaptığı açıklamalarda Fransa'da düzenlenecek Olimpiyatlarda oynamak istediğini defalarca dile getirmişti. Mbappe, "Her zaman Olimpiyatlarda oynamak istedim ve bu arzum değişmedi. Olimpiyatlarda oynarsam en büyük hayallerimden birisi gerçekleşecek. İzin verilmiyorsa bana söyleneni yapacağım. Karar hâlâ tek kişinin elinde ve bana evet ya da hayır diye bir şey demediler." ifadelerini kullanmıştı.

Çorum FK - Bodrumspor maçı CANLI İZLE ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig play-off 2. tur maçı) Çorum FK - Bodrumspor maçı CANLI İZLE ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig play-off 2. tur maçı)

8D17D5Dd5B76484587D90A3E4Abf5960

Real Madrid'in Tereddütleri:

Real Madrid, Mbappe'yi bu yaz kadrosuna katmak için büyük bir çaba harcadı ve büyük bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Bu nedenle Real Madrid'in, Mbappe'yi henüz yeni transfer etmişken Olimpiyatlar için ayrılmasına sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Karar Ne Olacak?

Mbappe'nin Real Madrid'den izin alıp alamayacağı şu an belirsizliğini koruyor. Real Madrid'in bu konudaki kararını Mbappe'nin transferinin tamamlanmasından sonra vereceği tahmin ediliyor.

Mbappe'nin Olimpiyatlara Katılımının Etkileri:

Eğer Mbappe, Real Madrid'den izin alırsa ve Olimpiyatlarda oynarsa bu durum hem futbolcu hem de kulüp için bazı etkilere yol açabilir.

Mbappe için:

  • En büyük hayallerinden birini gerçekleştirmiş olacak.
  • Olimpiyatlarda gösterdiği performansla transfer değerini daha da yükseltebilir.

Real Madrid için:

  • Mbappe'nin yokluğunda bir süre forvet eksikliği yaşayabilir.
  • Mbappe'nin Olimpiyatlarda sakatlanma riski artacaktır.

Sonuç:

Mbappe'nin Real Madrid'den izin alıp alamayacağı ve Olimpiyatlara katılıp katılamayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Bu durum hem futbolcu hem de kulüp için önemli bir gelişme olacak.