İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir? İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir?

İlk maç 2-2'lik beraberlikle sonuçlanmıştı ve şimdi gözler rövanş mücadelesine çevrildi. Real Madrid, Bayern Münih'i ağırlayacak ve finale yükselmenin hesaplarını yapıyor. Taraftarları önünde oynamanın avantajıyla Real Madrid, Devler Ligi'nde bir adım öne geçmek istiyor.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, formayı giymek için bekleyişini sürdürüyor. Ancak Bayern Münih cephesinde de gözler Harry Kane, Musiala ve Leroy Sane gibi yıldız isimlerde. İki dev takımın mücadelesi futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Maçın hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu. İşte, Real Madrid - Bayern Münih maçı hakkında son bilgiler:

REAL MADRİD - BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi'nde rövanş mücadelesi 8 Mayıs Cumartesi günü saat 22:00'da başlayacak.

REAL MADRİD - BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA?

Rövanş mücadelesi, TV8,5 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. İlk maçta olduğu gibi bu maçı da TV8,5'ten naklen izleyebileceksiniz.

MUHTEMEL 11'LER

Real Madrid: Lunin, Carvajal, Rüdiger, Tchouameni, Mendy, Kroos, Camavinga, Valverde, Bellingham, Rodrygo, Vinicius

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui, Goretzka, Laimer, Sane, Müller, Musiala, Kane

Heyecan dolu maçın sonucu merakla beklenirken, futbolseverlerin bu mücadeleyi canlı olarak izlemek için hazır olmaları gerekiyor.

Real Madrid-Bayern Münih  CANLI İZLE