Spor

Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman saat kaçta? (26 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

İspanya LaLiga’nın 11. haftasında futbolseverlerin merakla beklediği El Clasico karşılaşması, Real Madrid ile Barcelona arasında gerçekleşecek.

Abone Ol

İspanya LaLiga’nın 11. haftasında futbolseverlerin merakla beklediği El Clasico karşılaşması, Real Madrid ile Barcelona arasında gerçekleşecek. Bu heyecan dolu mücadele, 26 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak.

Maç Saat Kaçta Başlayacak?

Real Madrid - Barcelona maçı, saat 22:00’de başlayacak. Bu kritik mücadele, her iki takımın da ligdeki konumlarını güçlendirmek adına büyük bir öneme sahip.

Maç Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

El Clasico karşılaşması, S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar, bu önemli maçı bu kanaldan izleyebilecek. Ancak, şifresiz bir yayın olup olmayacağına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

Arda Güler El Clasico’da Oynayacak Mı?

Real Madrid formasıyla bu sezon dikkat çeken Arda Güler'in El Clasico'da sahada olup olmayacağı da merak konusu. Cadena Ser Radyosu Spor Muhabiri Javier Herraez, Arda'nın çok yönlü bir futbolcu olduğunu ve bu maçta ilk 11’de yer almasının hoş olacağını belirtti. Ancak, Ancelotti’nin daha çok koşan bir takımı sahaya sürmeyi tercih edebileceği düşünülüyor. Güler’in, ikinci yarıda oyuna dahil olma ihtimali ise gündemde.