İRFAN CAN KAHVECİ'NİN DURUMU:

İrfan Can Kahveci "dalya" diyecek - Son Dakika Haberleri

Çorum FK - Bodrumspor maçı CANLI İZLE ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig play-off 2. tur maçı) Çorum FK - Bodrumspor maçı CANLI İZLE ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig play-off 2. tur maçı)

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin sol ayak arka alt adelesinde yırtık tespit edildi. Bu durum, Kahveci'nin bir süre sahalardan uzak kalacağını gösteriyor. Tahmini olarak İrfan Can Kahveci'nin 2 hafta boyunca forma giyemeyeceği belirtiliyor. Dolayısıyla milli yıldız, önümüzdeki Kayserispor ve Galatasaray maçlarında takımdaki yerini alamayacak.

OSAYİ-SAMUEL'İN DURUMU:

Fenerbahçe'nin hücum hattının önemli isimlerinden Bright Osayi-Samuel'in ise sol ayak bileğinde ödem ve kanama tespit edildi. Bu durum, oyuncunun tedavi sürecine başlanacağını gösteriyor. Osayi-Samuel'in Galatasaray maçına yetişmesi beklenirken, Kayserispor karşılaşmasında forma giyme ihtimali düşük görünüyor.

SONUÇ:

Osayi-Samuel profil resmini değiştirdi! Taraftar tepki gösterdi

Fenerbahçe'de yaşanan sakatlık durumu, teknik heyetin elini zorlayacak gibi görünüyor. Ancak kulüp, oyuncuların tedavi sürecinin başladığını ve en kısa sürede sahalara dönmeleri için gerekli çalışmaların yapıldığını belirtiyor.