Öğrenciler için yıl boyunca süren ders maratonunun sonuna geldi ve yaz tatiline geçme vakti geldi. Üstelik, bu yıl öğrenciler yaz tatiline bir hafta daha erken başlama fırsatı bulacaklar. Peki, bu nasıl mümkün oluyor? İşte merak edilen detaylar...

Temmuz eflasyon zammına göre emekli maaşı ne kadar artacak? En düşük emekli maaşı Temmuz’da ne kadar? Temmuz eflasyon zammına göre emekli maaşı ne kadar artacak? En düşük emekli maaşı Temmuz’da ne kadar?

Eğitim dönemi, öğrenciler için 4 parçaya ayrılıyor. Öğrenciler, 3 parçayı başarıyla tamamladılar ve şimdi son tatil dönemi başlamak üzere.

2024 OKUL YAZ TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK

Bu yılın yaz tatili planı biraz farklı olacak. Normalde yaz tatili Haziran ayının ikinci haftasında başlar ve okullar eylül ayının ikinci haftasında yeniden açılırdı. Ancak bu yıl, Milli Eğitim Bakanlığı farklı bir uygulamaya geçiyor. Buna göre, okulların son haftasında ders işlenmeyecek ve öğrencilere film izleme, gezi gibi sosyal aktiviteler düzenlenecek. Ayrıca bu haftada yoklama alınmayacak, dolayısıyla devamsızlık kaydı da oluşmayacak. Bu uygulama sayesinde öğrenciler yaz tatiline bir hafta daha erken başlayabilecekler. Son hafta okula gitmeyen öğrenciler, yaz tatilinin tam 3 ay olmasının keyfini çıkarabilecekler.