Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, son dönemde etkileyici kilo verme süreciyle adından sıkça söz ettiriyor. Sağlıklı yaşam tarzını benimseyerek 16 kilo veren Yeşilçay, göbek ve basen bölgelerindeki fazlalıklardan kurtulduğunu ve selülitlerle vedalaştığını belirtiyor. Bu başarılı değişim, Yeşilçay'ın yeni yaşam biçimi ve kilo verme süreci hakkında merak uyandırıyor.

SAĞLIKLI YAŞAM TARZI VE KİLO VERME YÖNTEMLERİ

Yeşilçay, kilo verme sürecinde sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeye özen gösterdi. Tatlı tüketiminden uzak durmanın ve düzenli egzersiz yapmanın önemine vurgu yaptı. Geçtiğimiz yıllarda aralıklı oruçla forma giren Yeşilçay, bu yöntemin sadece yağdan kilo kaybetmesine yardımcı olduğunu ve kaslarını koruduğunu belirtiyor.

DİYET PROGRAMI VE BAŞARI

Yeşilçay'ın uyguladığı diyet programıyla tamı tamına 16 kilo verdiği öğrenildi. Aralıklı oruç yöntemiyle sağlıklı bir şekilde kilo kontrolü sağlayan oyuncu, sabahları bir süre yemek yemeyerek günü aç kapatıyor ve akşamları yatmadan 4 saat önce yemek yemeyi bırakarak vücudunun dinlenme sürecine olanak tanıyor.

YEŞİLÇAY'IN AÇIKLAMALARI

Yeşilçay, sağlıklı kilo verme sırrıyla ilgili yaptığı açıklamada, "16 kilo verdim. Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım, alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun." ifadelerini kullandı.

SELÜLİT VE GÖZ ALTI TORBALARIYLA BAŞA ÇIKMA YÖNTEMLERİ

Kilo kontrolüyle birlikte selülit ve göz altı torbalarıyla başa çıkmak için de pratik yöntemler kullanan Yeşilçay, göz altlarına yumurta akı sürerken selülitlerini azaltmak için filtre kahve kullanıyor.

Nurgül Yeşilçay'ın aralıklı oruçla sağlıklı kilo verme yöntemi, hem kilo kontrolünü sağlarken kas kaybını önlemesini sağlıyor, hem de sağlıklı yaşam tarzını destekleyerek takipçilerine ilham veriyor.