Ünlü oyuncu Nejat İşler, geçtiğimiz akşam Beyoğlu'nda görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden İşler, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

OYUNCU, SAĞLIK SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Oyuncu, sağlık sorunlarıyla ilgili de konuştu. "Kortizon aldım, kalçamda kemik erimesi var yürürken dikkat ederek yürüyorum" diyen İşler, yoğun bir iş temposunda olduğunu ve yorgun olduğunu ifade etti.

Osman Kavala neden hapiste, suçu ne, neden yargılandı? Osman Kavala neden hapiste, suçu ne, neden yargılandı?

HAYATIN RİSKLERLE DOLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

İşler, hayatın risklerle dolu olduğunu düşündüğünü belirterek, "Korkacak şeyler olmalı. Risk almadan para kazanamasın. İnsanlar kolay para kazanmak istiyor. Çevreme bakıyorum, insanlar ölmeyecek gibi yaşıyor." şeklinde konuştu.

ÖLÜMÜ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Nejat İşler, "Bir gün herkes ölecek onu biliyorum, yalnız kalınca ölümü düşünüyorum ama çok garip insanlar ölmeyecek gibi yaşıyor. Doldur doldur nereye kadar, mezara mı götüreceksin?" şeklinde konuşarak ölümü düşündüğünü ifade etti.

GEÇMİŞTEKİ AÇIKLAMALARIYLA UYUMLU

Geçtiğimiz ay verdiği bir röportajda da benzer açıklamalarda bulunan İşler, "Dünyada öleceğini bilen tek varlık biziz. Unutmak için de çok çalışıyorum. Mutlu da değilim, çünkü mutluluk çok uzak bir ülke..." ifadelerini kullanmıştı.

Nejat İşler'in bu açıklamaları, hayat ve ölüm üzerine düşüncelerini yansıtması ve insanların yaşamı nasıl algıladığına dair düşündürücü bir perspektif sunması açısından dikkat çekici oldu.