Türk badmintonunun başarılı sporcuları Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Almanya'nın Saarbrücken kentinde düzenlenen Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlar kategorisinde mücadele ettiler. Şampiyonadaki performanslarıyla dikkat çeken ikili, bronz madalya kazanmayı başardı.

Yarı Finalde Güçlü Rakipler

Seda Erdim neden soyadını değiştirdi, eşinden boşandı mı? Seda Erdim neden soyadını değiştirdi, eşinden boşandı mı?

Bengisu ve Nazlıcan, yarı finalde 8 numaralı seribaşı olarak sahaya çıktılar ve 3 numaralı seribaşı olan Gabriela Stoeva ve Stefani Stoeva çiftiyle karşılaştılar. Rakiplerine karşı iyi bir performans sergileyen Türk ikilisi, maçı 21-11 ve 21-15'lik setlerle 2-0 kaybetseler de bronz madalya elde etmeye hak kazandılar.

Türk Badminton Tarihine Geçtiler

Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çiftler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türk badminton tarihine geçtiler. Bu başarılarıyla Türk sporunda bir ilki gerçekleştiren ikili, ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil ettiler.

Tebrikler Bengisu ve Nazlıcan!

Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci'nin elde ettikleri bu başarı, Türk spor camiasında büyük sevinç yarattı. Sporcuları tebrik edenler, Türkiye'yi başarıyla temsil etmelerinden dolayı gurur duyduklarını ifade ettiler.