Popçu Murat Boz, uzun bir süredir kimseyle ilişki yaşamadığı ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunduğu Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. İşte detaylar:

MURAT BOZ, HÜLYA AVŞAR'IN PROGRAMINA KONUK OLDU

Uzun süredir özel hayatında kimseyi bulundurmayan popçu Murat Boz, Hülya Avşar'ın YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2019 yılında Aslı Enver ile olan 2.5 yıllık ilişkisinin ardından geçtiğimiz sene oyuncu Ayça Ayşin Turan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Ancak Ayşin Turan, bu iddiaları yalanlayarak "Neden böyle haberler yapıyorsunuz?" demişti.

SEDA SAYAN'IN EVLENDİRME PLANLARI

Sanatçı Seda Sayan, 2023 yılında Murat Boz'un evlenmesi gerektiğini söyleyerek, meslektaşını evlendirmek istediğini açıklamıştı. Boz ise Ayça Ayşin Turan ile ilişkisi hakkında konuşmamakla birlikte "Bekar kalmak için çabalamıyorum" dedi.

"İLİŞKİLERE TAHAMMÜLÜM YOK"

44 yaşındaki Murat Boz, "Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama artık ilişkilere tahammülüm yok. Birisi benden bir şey beklemesin istiyorum. Hemen adını koymaya çalışıyorlar. İlk görüşte aşk diye bir şey yok bence!" şeklinde konuştu.

OYUNCULUK KARİYERİ VE PSİKOLOJİSİ

Oyunculuk kariyerine de adım atan Boz, "Psikolojik olarak kırılgan bir halim var. Oyunculukla bu ruh halimi törpüledim. Kendimden kaçıyordum, başkasını oynamak beni rahatlattı. Ben senelerce ne istediğimi bilmiyormuşum, bunu anladım" dedi.

Murat Boz'un bu açıklamaları, sevenleri tarafından merakla ve ilgiyle karşılandı. Özellikle ilişki ve evlilik konularındaki açıklamalarıyla dikkat çeken popçu, gelecek dönemde nasıl bir adım atacağı ise merak konusu oldu.