Tuzla Belediyesi'nin desteğiyle hayatı değişen Kazım Şehirali'nin dokunaklı hikayesi, Müge Anlı'nın programında gündeme geldi. Yetiştirme yurdunda büyüyen ve ayakkabı bağcılığı yaparak geçimini sağlayan Kazım'ın yaşamı, Tuzla Belediyesi'nin yardımıyla barakadan bozma evde yaşamaktan, yeni bir eve ve işe kavuştu.

Kara Ağaç Destanı 10 bölüm izle, Kara Ağaç Destanı TRT1 izleme linki, son bölümde neler oldu? Kara Ağaç Destanı 10 bölüm izle, Kara Ağaç Destanı TRT1 izleme linki, son bölümde neler oldu?

Anlı'nın ekibiyle Tuzla'ya giden ve Kazım'ın değişen yaşamını gören Anlı, belediyenin sağladığı destekler karşısında duygulandı. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya teşekkür eden Anlı, "Keşke bizim de orada evimiz olsa" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Yazıcı ise, Kazım'a ve benzer durumda olan ailelere destek verdiklerini belirterek, yaklaşık 3 bin aileye ve 600'e yakın eve yardım ettiklerini söyledi. Bu yardımların bir parçası olarak Kazım'ın eşyalarının da değiştirileceğini ifade etti.