Magazin

Müge Anlı’da Şüpheli Baba Seyfi Birbir: Oğlunu Öldürdü mü? Çelişkili Açıklamalar Müge Anlı’yı Neden Kızdırdı?

Müge Anlı’nın sunduğu “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının son bölümünde, izleyicileri ekrana kilitleyen bir olay yaşandı.

Abone Ol

Müge Anlı’nın sunduğu “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının son bölümünde, izleyicileri ekrana kilitleyen bir olay yaşandı. Hacer Çıranoğlu, 30 yıl önce eşi tarafından terk edilen oğlu Seyfi Birbir'i bulmak için programa başvurdu. Annenin yaşadığı dram ve Seyfi Birbir’in çelişkili açıklamaları, programda tartışmalara yol açtı.

Hacer Çıranoğlu'nun Acı Hikayesi Nedir?

Hacer Çıranoğlu, 14 yaşında Seyfi Birbir ile evlendiğini ve bu evlilikten üç çocuk sahibi olduğunu anlattı. Eşi tarafından şiddete maruz kaldığını belirten Çıranoğlu, çocuklarını bırakarak baba evine dönmek zorunda kaldığını ifade etti. Çıranoğlu, eski eşinin 4 yaşındaki oğlu Serdar'ı tanımadığı bir kişiye verdiğini ve onu geri istediğini belirtti.

Seyfi Birbir'in Açıklamaları Neden Çelişkili?

Hacer Çıranoğlu'nun eski eşi Seyfi Birbir, programa katılarak çocukla ilgili çelişkili ifadeler verdi. İlk başta çocuğunu kime verdiğini hatırlamadığını söyleyen Birbir, sonrasında 1994 veya 1995 yılında İzmit Fuarı’nda çocuğu terk ettiğini belirtti. Ancak yapılan araştırmalar, bu iddiaların gerçekleri yansıtmadığını ortaya koydu. Seyfi Birbir’in çelişkili ifadeleri, Müge Anlı’nın tepkisini çekti ve Anlı, "Gerçekleri anlat! İş kapanır" diyerek sert bir çıkış yaptı.

Acılı Annenin İfadesi Nedir?

Hacer Çıranoğlu, programda acı dolu bir şekilde "Bu çocuk yaşıyor mu? El kadar çocuklarımı dövüyordun. Onun küçücük kalbinden ne olur? Yanlışlıkla mı öldürdün?" şeklinde sorular sordu. Seyfi Birbir ise, "Oğlunu öldüren sensin. Onu bırakıp giderken düşünseydin..." diyerek annesine cevap verdi. Bu tartışma, küçük çocuğun ölmüş olma ihtimalini artırdı ve izleyicilerde derin bir üzüntü yarattı.