Milan ve Roma Avrupa Ligi'nde Çarpışıyor!

Heyecan dorukta! UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Milan, sahasında Roma'yı konuk ediyor. 11 Nisan Perşembe günü saat 22:00'de San Siro Stadyumu'nda oynanacak bu zorlu mücadeleyi TSİ 22:00'de TV 8.5 kanalından canlı izleyebilirsiniz.

Stefano Pioli'nin çalıştırdığı Milan, Daniele De Rossi'nin yönettiği Roma'ya karşı galibiyet için ter dökecek. İki köklü kulübün karşı karşıya geleceği bu çekişmeli maçta futbolseverler unutulmaz bir 90 dakikaya tanık olacak.

Milan, Avrupa Ligi'nde zirveye mi çıkacak?

Serie A'da liderlik koltuğuna oturan Milan, Avrupa Ligi'nde de zafer peşinde. İlk turda Tottenham'ı eleyen Milan, çeyrek finalde Roma'yı da yenerek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Roma, Avrupa Ligi'nde sürpriz yapabilir mi?

Serie A'da 6. sırada yer alan Roma, Avrupa Ligi'nde kupayı kazanmak için büyük bir hırsla mücadele ediyor. Feyenoord'u eleyerek çeyrek finale yükselen Roma, Milan'ı deplasmanda yenerek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor.

Milan - Roma maçı öncesi bilmeniz gerekenler:

İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir? İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir?
  • Tarih: 11 Nisan Perşembe
  • Saat: TSİ 22:00
  • Stadyum: San Siro Stadyumu
  • Hakem: Clement Turpin (Fransa)
  • Yayın kanalı: TV 8.5