Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

TV8'in popüler yarışma programı MasterChef Türkiye 2024 sezonunda ana kadro mücadelesi devam ediyor. 1 Ağustos 2024 tarihinde yayınlanan bölümde, ana kadroya katılacak son iki yarışmacı için son eleme yapıldı. Bu kapsamda, dördüncü grubun üçüncü gününde, MasterChef 2024’ün ana kadrosuna dahil olan 18. yarışmacı belli oldu.

Dördüncü Grubun Yarışması Nasıl Geçti?

Dördüncü gruptaki yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için iki aşamalı bir mücadele verdiler. İlk etapta yarışmacılardan tarte tatin hazırlamaları istendi. Bu etabı başarılı bir şekilde geçerek ikinci tura kalan isimler Sevim, Nevzat, Kaan ve Kerem oldu. İkinci etapta ise hindi kullanarak yaratıcı tabaklar yapmaları istendi.

66Ac0F8A37446C24153Ff53F

18. Yarışmacı Kim Oldu?

Sonuç olarak, hindi ile hazırladığı tabaklarla şeflerden övgü alan Kaan, MasterChef 2024 ana kadrosunun 18. yarışmacısı olmaya hak kazandı. Kaan, önceki aşamalarda gösterdiği performansıyla jüriden yüksek puan aldı ve ana kadroya katılma şansını yakaladı.

66Ac0Edd37446C24153Ff53B

Önceki Yarışmacılar Kimlerdi?

Daha önce ana kadroya dahil olan yarışmacılar şu şekilde sıralanmıştı:

Zeynep
Hakan
Onur
Ümmühan
Deniz
Çağlar
Serhat
Alper
Ayşe
Beril
Semih
Eda
Muratcan
Zeynep
Nigar

Editör: Havva Andırır