Ankara'nın Mamak ilçesinde Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi heyecan verici bir gelişme yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 50 üyesi, istifa ederek AK Parti'ye katıldı ve Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı'yı destekleme kararı aldı.

AK Parti'ye Katılım Töreni:

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bir iftarda, CHP'den istifa eden 50 üye AK Parti'ye katıldı. Yeni üyelerin rozetleri, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı tarafından takıldı.

Balcı'dan Teşekkür ve Vaat:

KOAH Hastası ambulans helikopterle sevk edildi KOAH Hastası ambulans helikopterle sevk edildi

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, törende yaptığı konuşmada, AK Parti'ye katılan üyelere teşekkür etti. Balcı, "Gücümüze güç kattılar. Mamak'ta 31 Mart gecesi inşallah hep birlikte destan yazacağız. 1 Nisan sabahından itibaren de hiçbir ayrımız gayrımız olmadan Mamak'ı hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

Siyasi Transferin Önemi:

50 CHP üyesinin AK Parti'ye katılması, Mamak'ta seçim yarışını daha da heyecanlı hale getiriyor. Bu transferin AK Parti'ye oy oranında bir artış sağlayıp sağlayamayacağı ise 31 Mart'ta belli olacak.

Mamak'ta Seçim Heyecanı Arıyor:

Mamak'ta 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için heyecan her geçen gün artıyor. AK Parti'ye katılan CHP üyeleri, Mamak'ta seçim sonuçlarını etkileyecek mi? Bu sorunun cevabı ise 31 Mart'ta sandıklardan çıkacak.