KONYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında sahaya çıkacak. İsmail Kartal ve öğrencileri, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da başlayacak olan mücadelede hata yapmak istemiyor.

Konyaspor123789

KONYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşma, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bahattin Şimşek'in düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapacak.

Dzekofenerbahçe543212

KONYASPOR - FENERBAHÇE TAKIMLARININ SON DURUMLARI

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Konyaspor maçını kazanarak Galatasaray ile puan farkını kapatmayı hedefliyor. Sezonun en golcü takımı olan sarı-lacivertliler, rakip fileleri 89 kez sarsarken kalesinde ise sadece 31 gol gördü.

Konyaspor ise düşme hattından uzaklaşmak için sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlılar ligde oynadığı son 2 karşılaşmayı kaybederken Fenerbahçe maçıyla birlikte çıkış yakalamayı planlıyor.

Besiktas Fenerbahce Macinin

KONYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI YAYIN BİLGİLERİ

Tarih: 6 Mayıs Pazartesi
Saat: 20:00
Stadyum: Konya Büyükşehir Stadyumu
Kanal: beIN Sports 1

KONYASPOR - FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMLERİ KİM?

Hakem: Bahattin Şimşek
Yardımcı Hakemler: Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir
Fenerbahçe'de Dzeko, Szymanski, Tadic ve Batshuayi gibi yıldız oyuncularda gözler olacak. Konyaspor'da ise Cikalleshi, Louka Prip ve Guilherme'nin performansı merak ediliyor.

Fenerbahçe bu sezon Konyaspor'u deplasmanda 7-1 mağlup etmişti. Sarı-lacivertlilerde galibiyeti getiren golleri Edin Dzeko (3), Mert Müldür, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi ve Uğurcan (k.k.) kaydetti.

CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir?

Konyaspor ise 36 puanla ligde 16. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe ise 89 puanla ligde ikinci sırada yer alıyor. Sarı-lacivertliler bu sezon 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.