Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan mücadele büyük heyecana sahne olacak. Zirve mücadelesi ve düşme hattı açısından büyük öneme sahip olan maç, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte Konyaspor - Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar:

KRİTİK MAÇ BAHATTİN ŞİMŞEK İLE BAŞLAYACAK

Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk olacak. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak olan maçı Bahattin Şimşek yönetecek. Bu kritik mücadele, zirveyi ve düşme hattını yakından ilgilendiriyor.

MAÇ SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Konyaspor - Fenerbahçe maçı 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Mücadele, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

FENERBAHÇE'DE SAKATLIK VE CEZALILAR

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Dzeko, Tadic, Batshuayi, Cengiz, Mert Müldür, Ferdi ve Becao sarı kart sınırında bulunuyor.

KONYASPOR'UN HEDEFİ: DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞMAK

Konyaspor, sezon boyunca başarısız bir grafik çizerek düşme hattında yer aldı. Ancak Fenerbahçe'yi yenerek düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE KAMP KADROSU VE MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Fred Santos, Rade Krunic, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Efekan Karayazı, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Serdar Dursun, Michy Batshuayi.

MUHTEMEL 11'LERİ İSE ŞU ŞEKİLDE OLABİLİR

KONYASPOR: Slowik, Ahmet, Damjanovic, Adil, Guilherme, Nzonzi, Soner, Ndao, Cicaldau, Moreno, Muhammet

2024 Balya Güreşi Başpehlivanı Serhat Balcı kaç yaşında, kimdir? Aslen nereli, hangi belediyenin pehlivanı? 2024 Balya Güreşi Başpehlivanı Serhat Balcı kaç yaşında, kimdir? Aslen nereli, hangi belediyenin pehlivanı?

FENERBAHÇE: Livakovic, Osayi Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, Fred, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko