CANLI İZLE Beşiktaş - Hatayspor (18 Mayıs) şifresiz mi, BJK-Hatay yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Beşiktaş - Hatayspor (18 Mayıs) şifresiz mi, BJK-Hatay yayın bilgileri, nereden izlenir?

FB - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında mücadele edecek. Maç, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda gerçekleşecek ve Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE SON DURUM NE?

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki umutlarını sürdürmek için önemli bir maça çıkacak. Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, Konyaspor karşısında galibiyet arayacak. Son deplasman maçında Sivasspor ile berabere kalan Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek moral bulmuştu.

KONYASPOR'DA SON DURUM NE?

Konyaspor ise son 3 maçını kazanarak formda bir performans sergiliyor. İlhan Palut'un ekibi, evinde Fenerbahçe'yi mağlup ederek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

MAÇIN HAKEMİ BAHATTİN ŞİMŞEK

Maçın hakemliğini Bahattin Şimşek yapacak. Fenerbahçe'de İsmail Yüksek ve Jayden Oosterwolde sakatlık sebebiyle forma giyemeyecekler. Ayrıca, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao gibi önemli oyuncular sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyunculardan biri sarı kart görmesi durumunda Kayserispor maçında cezalı olacak.

Fenerbahçe, zorlu deplasmanda galibiyet arayacak ve şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek için mücadele edecek. Öte yandan, Konyaspor da ev sahibi avantajını kullanarak Fenerbahçe'yi mağlup ederek üst sıralara tırmanmak için mücadele edecek. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı merakla bekliyor.