Spor

İtalya - Belçika yayın linki, ŞİFRESİZ mi? İtalya - Belçika ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi A Ligi 2. Grup üçüncü hafta maçları başlamak üzere. Bugün, 10 Ekim Perşembe akşamı, İtalya, lider konumda olduğu bu grupta 6 puanla zirvede yer alıyor.

Abone Ol

UEFA Uluslar Ligi A Ligi 2. Grup üçüncü hafta maçları başlamak üzere. Bugün, 10 Ekim Perşembe akşamı, İtalya, lider konumda olduğu bu grupta 6 puanla zirvede yer alıyor. Karşısında ise 3 puanla üçüncü sırada bulunan Belçika yer alacak. Mücadele, Roma Olimpiyat Stadyumu'nda saat 21:45'te başlayacak.

İtalya - Belçika Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

İtalya ve Belçika arasındaki bu önemli karşılaşma, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Maç, TV8,5 kanalı ve dijital içerik platformu Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bu zorlu mücadelenin hakemliğini Norveçli hakem Espen Eskås yapacak.

Muhtemel İlk 11'ler

Karşılaşma öncesinde iki takımın muhtemel ilk 11'leri de dikkat çekiyor. İtalya'nın sahaya süreceği kadroda Donnarumma kalede yer alacak. Defans hattında Di Lorenzo, Bastoni ve Calafiori ile birlikte orta sahada Cambiaso, Frattesi, Tonali ve Ricci görev alacak. Forvet hattında ise Raspadori ve Retegui bulunacak.

Belçika'nın muhtemel kadrosu ise şu şekilde oluşacak: Kalede Castagne, defansif ikili olarak Faes ve Debast yer alacak. Orta sahada Tielemans ve Onana'nın görev yapması beklenirken, forvette Lukebakio, De Ketelaere ve Doku gibi isimler sahada olacak.